Homekoira on

nopea – kustannustehokas – lahjomaton

Omakotitalot
Jos epäilet kodissasi sisäilmaongelmaa, homekoira on hyvä ensimmäinen apuväline mahdollisten ongelmakohtien paikallistamisessa. Jos on syytä epäillä homevauriota rakennusalan asiantuntija suorittaa sen jälkeen jatkotutkimukset.
Taloyhtiöt
Taloyhtiöissä on myös tärkeää selvittää ajoissa mahdolliset sisäilmaongelmat. Tutkimme myös rivi- ja kerrostaloasuntoja. Yhteistyökumppanien kanssa pystymme tutkimaan useammalla homekoiralla laajat alueet nopeasti ja luotettavasti.
Julkiset tilat
Valtion, kuntien ja seurakuntien suuret kohteet on
mahdollista tutkia kustannustehokkaasti ja nopeasti yhteistyökumppaneiden avulla jolloin käytössämme on 5 – 7 koulutettua homekoiraa.
Remontoitko?
Ennen remonttia voidaan homekoiralla tarkistuttaa tilat jolloin saadaan parempi käsitys korjaustarpeesta. Myös jo korjatut tilat voidaan tarkistuttaa homekoiralla.
Ostatko vai myytkö?
Asunto on suuri rahallinen investointi. Osto- ja myyntitilanteissa on molempien osapuolten kannalta järkevää varmistaa tilojen terve ja turvallinen sisäilmanlaatu.
Homejahti
Homejahti on kolmen homekoirayrittäjän yhteistyö- ja palvelumuoto. Tehtäessä laajoja kokonaisuuksia useammalla koiralla ja ohjaajalla saadaan luotettavaa tutkimustulosta nopeasti.

https://homejahti.webnode.fi/

Ota yhteyttä

Home Work

Y: 2824887-6

Yhteystiedot

Aukiolo: Soitot arkisin klo 8 -19 välillä. Sähköpostilla tavoitat meidät myös aukioloaikojen ulkopuolella

Leena Paavola
0500 403 135

homekoira@homekoirapalvelut.fi