Valmiina palvelukseen

Tiimi

Leena

Olen suorittanut Kannuksessa Keski-Pohjanmaan opiston yli vuoden kestävät homekoiraohjaajan opinnot v 2017 – 2018. Koulutus sisälsi mm. koirankoulutusta, rakennustekniikkaa, asumisterveyttä ja mikrobiologiaa.

Aktiivista koirataustaa minulla on vuodesta 2006 lähtien ja päälajeina agility, toko, RT ja noutajalajit. Näissä lajeissa on kilpailtu monta vuotta myös SM-kisoissa.

Koulutukseltani olen restonomi AMK liikkeenjohdolliselta linjalta. Olen toiminut pääasiassa esimies ja kouluttajan tehtävissä. Lisäksi olen kouluttautunut koirahierojaksi sekä koiranravitsemisneuvojaksi Dip KRN. Suoritan parhaillaan Yrittäjän AT Hyriassa.

Kouluttautuminen jatkuu yritystoiminnan ohella olemassa olevia tietoja ja taitoja syventämällä sekä uutta opiskelemalla.

Hilde

Hilde on vuonna 2015 syntynyt Novascotiannoutaja. Hilde on suorittanut homekoiraopinnot Kannuksessa v. 2017 – 2018. Hilde rakastaa etsimistä, mutta on työssään rauhallinen nuuhkija. Hilden kanssa harrastetaan verijälkeä ja dami-treeniä.

Valma

Valma on vuonna 2018 syntynyt käyttölinjainen kultainennoutaja. Valman koulutus homekoiraksi on aloitettu 4 kk ikäisenä. Valma on innokas nuuhkimaan ja motivoitunut työskentelijä. Vapaa-ajalla työn vastapainona Valman kanssa tehdään myös verijälkeä ja dami-treeniä.

Martta

Martta on vuonna 2014 syntynyt Novascotiannoutaja. Martan koulutus on vasta alkuvaiheessa mikä on aloitettu hajuerottelulla ja kätköjen etsinnällä. Martta on reipastempoinen nuuhkija. Martta toimii yrityksessä TET-harjoittelijana.

Koulutetut homekoirat

Koiran hajuaisti on vertaansa vailla ja koiran erinomainen hajumuisti on olennainen tekijä juuri hajujen erottelukykyä tarvittaessa. Koulutan koiria positiivisella vahvistamisella ja hajuerottelumenetelmällä. Samaa koulutustekniikkaa käytetään mm viranomaisten huume-, räjähde – ja palokoirien koulutuksessa.

Koirat on opetettu etsimään ja ilmaisemaan iso määrä tyypillisiä kosteusvaurioiden ja mikrobien kasvustoja eri rakennusmateriaaleista, riippumatta siitä onko vaurioitunut ja homehtunut kohta kostea tai kuiva.

Treenatessa käytetään sekä homehtunutta rakennusmateriaalia että laboratoriossa yksittäin viljeltyjä kosteusvauriomikrobeja.

Olemme Suomen Homekoirayhdistyksen kannatusjäseniä.

Ota yhteyttä

Home Work

Y: 2824887-6

Yhteystiedot

Aukiolo: Soitot arkisin klo 8 -19 välillä. Sähköpostilla tavoitat meidät myös aukioloaikojen ulkopuolella

Leena Paavola
0500 403 135

homekoira@homekoirapalvelut.fi