Tutustu Terhiin!

Olen kahden pojan äiti, vaimo, viiden karvakuonon Mamma, äitiysfysioterapeutti ja enkeli- ja energiahoitaja ja -kouluttaja.

 

Hoidan fysioterapeuttina pieniä vatsaoireisia vauvoja, raskaana olevia sekä synnyttäneitä äitejä Helsingin Lauttasaaressa sijaitsevassa Organic Spirit-hoitolassa. Hoitolassa työskentelee lisäkseni kuusi muuta terveydenhuoltoalan ammattilaista äitien ja vauvojen hyvinvoinnin parhaaksi.

Olen koko työurani hoitanut ihmisiä, auttanut heitä löytämään oman paranemisen kipinän sisältään ja elämään oman näköistä elämää. Jotta jaksan autttaa muita, on minun huolehdittava itsenikin hoitamisesta. Minulle parasta terapiaa ovat olleet luonto ja eläimeni: Lagotto-rotuinen Sani-koira sekä kuusi ihanaa alpakkaa! Eläimeni ovat opettaneet minua kommunikoimaan heidän hiljaisella kielellään, ovat hioneet luonnettani ja auttaneet tunnetyöskentelyssä. Näitä eläimiltäni oppimiani taitoja jaan nyt muillekin eläinavusteisessa toiminnassa ja -terapiassa.

Hoidan fysioterapeuttina pieniä vatsaoireisia vauvoja, raskaanolevia sekä synnyttäneitä äitejä Helsingin Lauttasaaressa sijaitsevassa Organic Spirit-hoitolassa. Hoitolassa työskentelee lisäkseni kuusi muuta terveydenhuoltoalan ammattilaista äitien ja vauvojen hyvinvoinnin parhaaksi.

Lisäksi teen Enkelikartanon hoitolassa erilaisia energiahoitoja: äänimalja- ja rumpuhoitoja, enkelihoitoja ja -kanavointeja, energiahierontaa sekä akupunktiota.

 

Kaikessa hoitamisessa ja ohjaamisessa näen ihmisen kokonaisuutena: kehon, mielen, tunteet sekä sielun. Kaiken oppimisen, parantumisen, eheytymisen ja voimaantumisen mahdollistaa kosketus omaan sieluun, edes hetkeksi. Kun ihminen oppii oivaltamaan kuka hän on, mitä haluaa ja mitkä hänen vahvuutensa on, alkaa hän toimia sielustansa käsin eikä egon ohjaamana.

Koen enkelit elämässäni vahvana auttajana. Enkelit tulivat elämääni pikku hiljaa kolkutellen. He tarjosivat apuaan ja lopulta ymmärsin ottaa heidät vastaan, kuunnella heidän ohjaustaan ja alkaa luottaa elämään. Elämässäni on ollut kipeitä paikkoja ja voimavarojani on koeteltu. Mutta nämä haasteet ovat olleet hyvin tärkeitä opettajia ja antaneet minulle työkaluja auttaa muita.

Minuun lähtemättömän vaikutuksen enkelten olemassaoloon ja apuun teki omakohtainen hoitokokemus. Minulla oli erittäin kivulias olkapään kiputila, joka vain paheni kuuden kuukauden ikäisen vauvan kantamisesta. Perheelläni oli matka varattuna ja minä olin niin kipeä, etten voinut kuvitellakaan lähteväni. Olin kuullut ja messuilla tavannutkin taivaallisen hoitajan Liisa Kinnusen. Minun oli pitänyt mennä hänelle jo aikaisemminkin hoitoon, mutta aina se vain oli jäänyt. Nyt tartuin kuin viimeisessä hädässä puhelimeen ja sain tietenkin Liisalle ajan heti seuraavalle päivälle (näinhän enkelit tämän tietenkin junaili). Liisä laittoi minut ensin turvesaunaan ja sen jälkeen käsitteli kehoni päästä varpaisiin lempeästi. Hoidon jälkeen sain jäädä vielä lepäämään hoitopöydälle. Silloin enkelit (heitä oli kolme) tulivat ja ottivat minut niin rakastavaan ja turvalliseen halaukseen, etten voinut muuta kuin itkeä. Toivuttuani tästä menin kotiin ja nukuimme vauvani kanssa ilta kuudesta seuraavaan aamuun. Aamulla herätessäni olkapääni oli täysin kunnossa!

Voitte vain kuvitellla, mitä minä fysioterapeuttina tästä ajattelin. Pakkani meni onneksi lopullisesti sekaisin ja siitä päivästä alkaen enkelit olivat minulle totisinta totta.

Tämän jälkeen olen saanut kokea tämän saman energian hoitajan roolissa ja siitä olen enemmän kuin kiitollinen. Näissä hoidoissa olen vain kanava enkelten energialle, he tekevät työn.

Olen saanut enkeleiltä lohdutusta, apua, neuvoa, suuntaa elämälle ja oikeastaan kaikkea, mitä oikeasti tarvitsen. Siksi haluan jakaa tietoa heistä sinullekin, jotta sinäkin voit ottaa enkelit mukaan elämääsi.

Lähdin loppujen lopuksi vielä opiskelemaan lisää tietoa enkeleistä ihanan ja todella ammattitaitoisen opettajan, Tarja Miettisen oppiin ja valmistuin sieltä Enkelikouluttajaksi. ”Opettaja tulee, kun oppilas on valmis”. Opiskelut ovat antaneet minulle teoreettista pohjaa tapahtumilleni ja valmiuksia pitää koulutuksia. Nyt koen olevani valmis jakamaan enkelikokemukseni sinullekin, koska se on minun tehtäväni: toisten palveleminen ja enkeleiden olemassaolosta kertominen.

Sinäkin löydät enkelit, jos vain niin tahdot.

Sielu elää ikuisesti

Se, että voin kirjoittaa sielusta näin väkevästi johtuu siitä, että olen olen ollut yhteydessä isäni sieluun. Isäni kuoli noin kuusi vuotta sitten. Minulla ja isälläni oli aina hyvin vahva henkinen side ja ymmärsimme toisiamme myös ilman sanoja. Isälleni Luoja ilmeni luonnossa. Luonto ja kaikki sen ilmentyminen oli hänen Luojansa.

Isälläni oli parantumaton sairaus ja hänen sielunsa suunnitelmansa mukaisesti hän siirtyi tästä näkyvästä maailmasta näkymättömään mahdollisimman nopeasti. Isäni ei halunnut pitkää sairaalassaolojaksoa eikä hän tietenkään siihen joutunutkaan.

Ennen ns. kuolemaa isäni sielu kävi luonani varmistamassa, että hän voi siirtyä näkymättömään maailmaan. Isä halusi varmistaa, että pidämme äidistä hyvää huolta. Tämän tehtyään isän sielu jatkoi matkaansa. Isäni sielu kävi luonani vielä muutamia kertoja heti ns. kuolemansa jälkeen ja hän halusi antaa minulle lahjaksi kokemuksen Rakkaudesta. Siitä rakkaudesta, mikä meitä odottaa kuolemamme jälkeen. Se on niin sanoin kuvaamaton tunne, etten edes yritä sitä selittää.

Isäni kulkee oppaanani mukanani ja saan häneltä edelleen ohjausta sekä etenkin tukea ja rakkautta vaikeina hetkinä. Isäni antoi minulle parhaan mahdollisen lahjan kuolemallaan ja haluan viedä tuota lahjaa omalla työlläni eteenpäin.

Elämässä kaikkein tärkeintä on Rakkaus. Muu on toisarvoista. Kiitos Isä, Oppaani.

Olen valmistunut fysioterapeutiksi 1993 ja sen jälkeen opiskellut mm. seuraavia asioita:

 • eläinfysioterapia
 • homeopatia 1-vuoden kotihoitokurssi
 • akupunktiokoulutus
 • energiahoitokoulutuksia
 • lymfahieronta
 • vyöhyketerapia
 • aromaterapia
 • enkelihoitaja ja -kouluttajakoulutukset
 • reiki 1.
 • kraniosakraaliterapia
 • näyttötutkintomestari (hierojan ammattitutkinto)
 • Easel-ohjaaja
 • vaikein koko elämän koulu on rakkauden vastaanottaminen ja jakaminen toista elämää täysin kunnioittaen

Olet lämpimästi tervetullut hoitoon tai kursseille Enkelikartanoon tai Hoitola Organic Spiritiin!

Arkistot

Ota yhteyttä

Home Work

Y: 2824887-6

Yhteystiedot

Aukiolo: Soitot arkisin klo 8 -19 välillä. Sähköpostilla tavoitat meidät myös aukioloaikojen ulkopuolella

Leena Paavola
0500 403 135

homekoira@homekoirapalvelut.fi