Enkelihoito ja -kanavointi

Enkelihoito auttaa sinua kohtaamaan itsesi, sisäisen lapsesi ja sielusi suunnitelman.

Enkelihoidossa saat nauttia ja eheytyä enkelienergioiden parantavassa voimassa.

Enkelit tuovat hoitoon rakkauden siunauksen. Rakkauden ollessa läsnä voimme kokea oman olemuksemme syvemmin. Rakkaus avaa tietä sieluyhteyteemme.

Enkelihoidossa hoitaja on välikappale, jonka kautta enkelten parantava, eheyttävä, rakastava, lohduttava ja opastava energia välittyy. Jokainen kokee enkelienergian omalla tavalla; niin syvästi, kuin itse on valmis kokemaan. Enkelihoidon avulla sinun on mahdollisuus saavuttaa oma enkeliyhteytesi ja voimistaa sitä. Enkelihoito vaikuttaa ihmisen kokonaiskehitykseen.

Enkelihoito kohottaa asiakkaan värähtelytasoa, jolloin hän tulee ikään kuin puolitiehen vastaan enkeleitä. Enkelihoidossa työskennellään korkeammalla energiatasolla ja siksi enkelihoito koetaan usein muita energiahoitoja kokonaisvaltaisempana ja henkisempänä laadultaan. Enkelihoito voi siksi laukaista asiakkaassa oman henkisen tien etsimisen.

Enkelihoito on tarkoitettu kaikille asiakkaille, jotka kaipaavat elämäänsä syvempää ohjausta. Hoitokokemukset ovat hyvin yksilöllisiä, mutta aina myönteisiä ja vahvistavia. Hoidon aikana enkelit välittävät kauttani asiakkaalle myös viestejä ja kanavoin puhumalla heidän sanomaansa hoidon aikana tai jo alkuhaastattelussa.

Enkelihoidossa asiakas tuntee yleensä syvää rauhaa ja tyyneyttä. Mikäli asiakkaalla on jokin ongelma elämäntilanteessaan, voi hoito tuoda selkeyttä valintoihin ja tunteen, että asiat kyllä järjestyvät. Enkelihoidon vaikutukset ja tuntemukset ovat aina yksilöllisiä. Myös Oma Enkelikokemus on sinun oma kokemuksesi. Kukaan ei voi viedä sinulta tuota kokemusta pois, kun olet sen kokenut. Meillä jokaisella on Oma Enkeli vierellämme aina.

60 min 60€ ja 90 min 80 €.

Lämpimästi tervetuloa eheytymään.

“Hoitaessa olen avoin kanava. En tiedä mistä mielen kuvat ja sanat tulevat, ehkä alkulähteestä. Hassut ja hävettävätkin sanat osuvat asiakkaan sieluun kuin pehmeä höyhenen kosketus. Ne avaavat hellästi sielun sopukoita. Ne auttavat muistamaan ja ymmärtämään.” Terhi

Arkistot

Ota yhteyttä

Home Work

Y: 2824887-6

Yhteystiedot

Aukiolo: Soitot arkisin klo 8 -19 välillä. Sähköpostilla tavoitat meidät myös aukioloaikojen ulkopuolella

Leena Paavola
0500 403 135

homekoira@homekoirapalvelut.fi