Enkeli- / energiahoitajakoulutus

Enkelihoito on enkelienergian ja viestien kanavointia asiakkaalle. Enkelihoitajakoulutus on tarkoitettu kaikille omasta henkisestä kasvusta, energialla hoitamisesta sekä enkeleistä kiinnostuneille.

Parantamisen ja henkisen kasvun vuosi

 

Ota itsellesi aikaa ja lähde mukaan ihanaan porukkaan tutkimusmatkalle omaan itseen. Koulutus on upea matka omalla henkisellä tiellä. Hoitajaksi kasvetaan oman kasvun kautta ja ryhmän sekä opettajien tuki ja ohjaus luovat turvallisen pohjan omalle henkiselle kasvulle ja hoitajaksi avautumiselle.

Opit vuoden aikana tuntemaan itseäsi ja omia energioitasi.

Opit hoitamaan itseäsi, eläimiä ja asiakkaita universaalilla energialla ja kanavaoimaan enkelienergiaa. Opit myös vastaanottamaan intuitiivista opastusta ja ohjeita.

Opit myös ohjaamaan meditaatioita, ryhmähoitoja ja pitämään enkeli-iltoja.

 

Kurssiaikataulu

LÄHIOPETUSVIIKONLOPUT:

* 6.-7.4.2019, 4.-5.5.2019, 17.-18.8.2019, 21.-22.9.2019, 26.-27.10.2019, 23.-24.11.2019, 18.-19.1.2020 sekä 7.-8.3.2020.

* Kurssiviikonlopun hinta on 185 € (sis.alv. 24 %). Lähiopetusta on yhteensä 8 viikonloppua. Lisäksi on harjoitushoitoja kotona sekä tehtäviä oman aikataulun sallimissa rajoissa jokaisen kurssikerran välillä.

* Ennen koulutuksen alkua saat ennakkotehtäviä valmistamaan sinua kurssia varten.

 

Kenelle koulutus on tarkoitettu?

Enkelihoitajakoulutus on tarkoitettu kaikille omasta henkisestä kasvusta, energialla hoitamisesta sekä enkeleistä kiinnostuneille. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta enkeleiden kanssa työskentelystä vaan kurssilla nimen omaan opettelemme sitä. Hoitajaksi kasvaminen on usein pitkä prosessi ja toiset meistä voivat olla pidemmällä kuin toiset. Jokainen tuntee sisimmässään milloin on valmis alkamaan hoitamaan myös muita.

Oman kehon energioiden puhdistaminen on tärkeää valmistautuessa hoitamaan muita, mutta omien energioiden keventäminen tuo voimaa elämään muutenkin. Mitä puhtaampi kanava olet, sitä hoitavampia ja vahvempia hoitosi ovat.

 

Koulutuksen hintaan sisältyy laaja oppimateriaali sekä kurssipäivinä teet, kahvit, kristallisoitua vettä sekä pientä välipalaa. Enkelihoitajakoulutuksen lähiopetus on ihastuttavassa miljöössä Kirkkonummen Enkelikartanolla.
Tulemme tekemään harjoituksia myös luonnossa, jollloin tutustumme luonnon parantaviin ja eheyttäviin energioihin.
Enkelikartanon vieressä on luonnonsuojelualueet ja erittäin kauniit metsät ja lampi.
Mitä enkelihoito on?
Enkelihoito on enkelienergian ja viestien kanavointia asiakkaalle. Hoitaja toimii energian välikappaleena ja välittää energian asiakkaalle auran eri tasoihin (ajatus, tunne ja sielutaso) sekä keholle. Hoidon aikana asiakkaan kokemat tuntemukset ja hoidon vaikutus ovat aina yksilöllisiä. Esimerkiksi asiakas voi tuntea olonsa hoidon jälkeen hyvin rauhalliseksi, eheytyneeksi ja levolliseksi. Hänelle on voinut tulla selkeys jonkin tietyn ongelman ratkaisun suhteen tai hän on saanut poistettua pelkoa
itsestään.

Enkelihoidossa asiakkaalle kanavoidaan universaalia rakkautta ja autetaan asiakasta tunnistamaan oman sielunsa viestejä, toiveita. Hoitaja usein myös kanavoi viestejä korkeammilta voimilta.

Enkelihoito on aina positiivinen ja miellyttävä kokemus. Enkelihoidon avulla pyritään vahvistamaan asiakkaan yhteyttä Enkeleihin ja Omaan Enkeliin. Joillekin enkelihoito voi olla ensimmäinen kokemus enkelten olemassaolosta.

Opiskelusta enkelihoitajaksi

Enkelihoitajaksi kuten miksi tahansa hoitajaksi ei mielestäni voi yksistään opiskella nettikurssilla. Hoitajaksi kasvaminen vaatii kasvotusten tapahtuvaa harjoittelua, välittömän palautteen saamista ja antamista sekä opettajan henkilökohtaista ohjaamista. Teen itse fysioterapeutin työn ohella enkelihoitoja päivittäin ja uskon pystyväni jakamaan sinulle hyvin käytännön läheistä tietoa ja taitoa hoitamisesta. Jokainen hoitohan on kuitenkin yksilöllinen eikä varsinkaan enkelihoidossa voi etukäteen tietää mitä kaikkea hoidossa tulee tapahtumaan. Jonkinlainen kaava on kuitenkin hyvä olla hoidon pohjalla. Ei voi soveltaa, jos ei tiedä mitä soveltaa.

Tulemme opettelemaan koulutuksessa myös chakrajärjestelmän sekä fyysisen kehon ympärillä sijaitsevan henkisenkehon, auran. Enkelihoidossa ollaan aina tekemisissä myös asiakkaan chakrojen ja auran kanssa. Enkelihoito on kokonaisvaltainen hoito eli fyysisen kehon lisäksi hoidamme aina tunne-, ajatus- ja sielutasoa.Enkelihoitoon tulevilla asiakkaille on usein käsillä elämään liittyvä haaste tai haasteita, joihin haetaan tukea, ymmärrystä, ohjausta ja neuvoa. Enkelihoidon avulla asiakkaalla on mahdollisuus päästä elämässä eteenpäin ja saada ehkä uusiakin näkökulmia asioille. Enkelihoito on aina turvallinen, eheyttävä ja miellyttävä kokemus. Enkelihoitojen antaminen vaatii hoitajalta keskittynyttä mieltä, meditaatioon viittaavaa mielentilaa. Mitä korkeampi värähteinen hoitajan energiataso on, sitä voimaakkaampi hoito myös asiakkaalle on. On siis tärkeää, että hoitajan instrumentti on mahdollisimman puhdas, tasapainoinen ja vahva. Koulutuksessa tulet oppimaan paljon hyödyllisiä tekniikoita omaan suojaukseen, energiatason kohottamiseen ja omaan henkiseen kasvuusi.
Koulutuksen aikana voit alkaa jo tehdä harjoitushoitoja asiakkaille ja koulutuksen jälkeen omaat valmiuksia tehdä energiahoitoja, enkelihoitoja, chakrahoitoja, ohjata ryhmämeditaatioita, ohjata ryhmäenkelihoitoja sekä ohjata enkeli-iltoja. Mitä vahvempi oma enkeliyhteytesi on, sitä voimakkaampi ja selkeämpi kanava olet myös muille. Hoitajaksi kehittyy pikku hiljaa hoito hoidolta, mutta tärkeintä on avautua luottamaan korkeampaan voimaan ja ohjaukseen ja tehdä työtä aidosti ja rehellisesti.
Enkelihoitajakoulutus on syvällinen henkisen kasvun kurssi itsellesi, vaikka et tähtäisi vielä enkelihoitojen tekemiseen.

Koulutuksesta saat valmiudet seuraaviin:

* Enkelihoito
* Energiahoito
* Chakrahoito
* Meditaatio-ohjaus
* Ryhmäenkelihoito-ohjaus
* Enkeli-iltojen ohjaus

Koulutuksen sisältöä

* Yleistietoa enkeleistä, keitä enkelit ovat, mistä enkelitietous on peräisin?
* Miten eri tavoin voin havaita enkelin? Miten voin kehittää näitä havaitsemistapoja?
* Henkinen hierarkia ja enkelihierarkia
* Oma Enkelisi ja Oma enkeli-hoito
* Arkkienkelit ja Arkeijat
* Auran rakenne ja auran hoitaminen

* Chakrat eli energiakeskukset ja niiden hoitaminen

* Kristallit hoidon apuna: saat runsaasti tietoa kristallien ja puolijalokivien käyttämisestä hoidossa ja opit myös tekemään erillisen kristallihoidon. Opit myös heilurin käytön hoidossa.
* Eteeriset öljyt hoidon tukena. Käymme läpi noin kymmenen eri eteerisen öljyn vaikutuksia ja öljyjen yhdistämisen hoidossa.

* Maa, vesi, tuli ja ilma elementit hoidon apuna

* Miten työskentelen enkelten kanssa? Enkelihoidon harjoittelu jatkuu koko kurssin ajan. Kesän aikana voit alkaa tehdä harjoitushoitoja.
* Energiahoidot ja enkelihoito: mitä eroa näillä on? Enkelihoito on energiahoitoa, mutta enkelihoidossa lähetetään hoidon alussa avunpyyntö, invokaatio, korkeammille voimille ja auttajille sekä välitetään viestejä auttajilta.
* Enkelit, henkioppaat, Ylösnousseet Mestarit ja muut valon auttajat.
* Kaukohoito. Opettelemme kaukohoidon antamista kurssilla. Energia liikkuu matkojenkin päähän ja voit hoitaa asiakkaita ja eläimiä myös kaukohoitona.
* Tutkimustietoa energiahoidoista. Käymme kurssilla läpi mm. kvanttifysiikan tutkimuksia energiasta ja energiahoidosta.

* Viestien kanavointi hoidossa ja enkelikorttien käytön opettelu.
* Selväkuuloisuus-, näköisyys-, tuntoisuus- ja tunteisuus sekä selväaistimisen kehittäminen

* Meditaatioiden ohjaaminen. Saat runsaasti esimerkkejä erilaisten meditaatioiden ohjaamisesta ja tulet myös itse suunnittelemaan ryhmälle oman meditaation. Saat paljon tukea myös omaan meditaatioharjoitteluun. Meditoiminen on tärkeä henkinen työväline opiskeltaessa hoitajaksi.

* Ryhmäenkelihoidon ohjaaminen. Enkelihoidon tekeminen ryhmässä on voimaannuttava. Ryhmän energia voimistaa myös hoidon vaikutuksia. Ryhmäenkelihoito sopii erilaisiin iltoihin, hyvinvointipäiviin ja voit myös pitää erillisiä ryhmäenkelihoitoiltoja.

* Enkeli-iltojen ohjaaminen. Enkeli-illat ovat suosittuja, sillä moni kokee tarvetta hakeutua samanhenkisten ihmisten pariin. Tulet saamaan perusrungon enkeli-iltojen pitämiseen, josta sinun on helppo lähteä soveltamaan erilaisia iltoja. Enkeli-iltojen avulla pääseet viemään eteenpäin tietoa henkisestä hyvinvoinnista ja enkeleistä sekä saat luotua ympärillesi ihanan enkeliyhteisön.

* Hoitajan etiikka ja henkiset lait.

* Oman työn markkinointi. Saat paljon ohjausta, apua ja ideoita miten lähdet markkinoimaan omaa työtäsi. Harjoittelemme esitteiden, käytinkorttien ja nettisivujen sisältöä.
Olet lämpimästi tervetullut viettämään antoisia ja kokemuksellisia hetkiä ihanaan ja samanhenkiseen opiskeluseuraan!

Jos sinulla herää kysymyksiä opiskelusi suhteen, niin soita tai laita viestiä tai tule enkelihoitoon hakemaan ohjausta elämääsi.

Ilmoittautuminen koulutukseen: Lähetä esittely itsestäsi sähköpostilla osoitteeseen: terhi.elo@organicspirit.fi.

Lisätietoja koulutuksesta: Puh. 040-733 4085 / Terhi

Majoittuminen: Enkelikartanossa on mahdollista majoittua 4 hengen huoneessa hintaan 40 €/yö sisältäen aamupalan.

Mikäli tulet junalla, niin noudamme kurssilaiset Kirkkonummen juna-asemalta, jonne matkaa Enkelikartanolta on 2,5 km.

Arkistot

Ota yhteyttä

Home Work

Y: 2824887-6

Yhteystiedot

Aukiolo: Soitot arkisin klo 8 -19 välillä. Sähköpostilla tavoitat meidät myös aukioloaikojen ulkopuolella

Leena Paavola
0500 403 135

homekoira@homekoirapalvelut.fi