Aromaterapeuttinen hieronta

Aromaterapeuttinen hieronta on lempeä, kokonaisvaltainen ja syvärentouttava hoito, jossa yhdistyvät terapeuttisen kosketuksen ja eteeristen öljyjen parantavat ominaisuudet.

Aromaterapeuttinen hieronta helpottaa niin kehon kuin mielenkin vaivoja ja lisää yleistä hyvinvointia. Eteerisissä öljyissä on monia ominaisuuksia, jotka vaikuttavat hormoneihin, hermostoon, mieleen ja kehoon. Osa tuoksusekoituksista sopii myös raskaus- ja imetysaikaan. 

Hieronnassa on valittavana seuraavat terapeuttiset hoidot:

Hengen voimistaja
Tunteiden ja mielen epätasapainotilat vievät kehostamme energiaa ja aiheuttavat lisäksi fyysisiä oireita: erilaisia kiputiloja lihaksissa tai nivelissä, päänsärkyä tai yleistä jännittyneisyyttä. Koettu trauma, suru, shokki, ym. aiheuttavat energian puutetta, mielialan vaihteluita ja hermoston ylirasitusta. Hengen voimistaja -öljysekoitus yhdessä terapeuttisen kosketuksen kanssa poistaa kehosta kielteistä energiaa, vahvistaa tunteitasi ja kohottaa henkistä olotilaa.

Sielun siloittaja
Tämä huumaava öljysekoitus lievittää fyysistä ja henkistä väsymystä. Sekoituksessa on öljyjä, jotka avartavat mieltä ja auttavat aistimaan sielutasolta nousevia asioita. Sielultasi olet puhdasta valoa ja tämä hoito ohjaa sinua sitä kohti. 

Sydämen hoivaaja
Sydänchakra voi sulkeutua erilaisten kokemusten myötä ja usein tällöin rintakehän alue tuntuu painavalta ja puristavalta. Sydänchakraamme vaikuttavat sulkevasti suru, viha, katkeruus, anteeksiantamattomuus, epätoivo, huoli, jne.
Tämä öljysekoitus yhdistteynä terapeuttiseen hierontaan rauhoittaa ja tyynnyttää ja antaa turvallisen ja levollisen olon.

Synnytyksen jälkeiseen masennukseen
Raskausaika, synnytys ja mahdollinen imetys ovat hormonien aikaansaamia muutoksia. Synnyttäneen äidin kehossa tapahtuu suuria hormonaalisia muutoksia ja ne osaltaan voivat johtaa alakuloisuuteen ja jopa masennukseen. Vauva tuo onnen ja ilon lisäksi myös monia muita tunteita, kuten vastuullisuus, huoli, epävarmuus, väsymys, ym. 

Synnytyksen jälkeistä masennusta voi hoitaa ja kannattaakin. Hoidossa huomioidaan kokonaisvaltaisesti kehon tasapainotus myös energiatasolla. Terapeuttista kosketusta, akupunktiopisteitä, vyöhyketerapiaa ja enegian kanavointia yhdistelemällä luodaan yksilöllinen hoito. Lopuksi varataan aikaa rauhalliseen keskusteluun ja hoidossa esiin nousseiden tunteiden ja ajatusten purkamiseen.

Arkistot

Ota yhteyttä

Home Work

Y: 2824887-6

Yhteystiedot

Aukiolo: Soitot arkisin klo 8 -19 välillä. Sähköpostilla tavoitat meidät myös aukioloaikojen ulkopuolella

Leena Paavola
0500 403 135

homekoira@homekoirapalvelut.fi